Coronaen gør os kreative

1+

To uger uden skole. To uger med mest muligt hjemmearbejde. To uger hvor vi skal aktivere hinanden og vores børn, passe på hinanden og alle andre. To uger hvor vi helst ikke skal omgås nogen andre – hvis det kan lade sig gøre. To uger – minimum.

I går blev den gamle trampolin skilt ad og gjort klar til udsmidning. I dag fik jeg tid til at sidde med computeren og rydde op på kvote.dk, som har ligget helt dødt i riiiigtig lang tid. Der var en eller anden skiderik, der havde smidt noget malware eller virus efter mig. Ikke Corona forstås.

Så nu er der ryddet op, og alt mens jeg sad og ryddede op, kom Alberte forbi og spurgte hvad jeg lavede. Mit svar gav ikke meget mening, men da jeg så spurgte hende om hun ville have sin egen hjemmeside, hvor hun kunne udstille sin kunst, kom svaret prompte; JA!

Kunst og historiske indlæg

Så det er hermed gjort – kig ind på kunstner.kvote.dk og se hvad den unge dame har begået. Hun er så småt begyndt at lave sin forretningsplan. Det første mål var at lave ét maleri om dagen, hvortil jeg som hendes manager (men først og fremmest beskyttende far) mente, at det nok var bedre at satse på kvalitet frem for kvantitet. Et maleri om dagen er nok lige ambitiøst nok.

Der er også blevet ryddet op på selve kvote.dk, så den gamle blog er blevet historisk og ligger nu her: historic.kvote.dk. Der er en masse gammelt skrammel og mange mærkelige indlæg, tanker og opskrifter. Enjoy if you like!

Rend mig i Coronaen

Indtil I hører fra mig igen, må I passe godt på hinanden derude – altså VIRKELIG passe godt på hinanden – HVER FOR SIG! Så please bliv hjemme hvis I kan – det er altså langt den bedste måde at begrænse smitten på.

Og kom der så noget positivt ud af alt det her Corona? Ikke hvis du spørger dem, der har mistet et familiemedlem eller en nær ven. Mange andre vil nok huske perioden som bøvlet, besværlig, træls og en anelse angstprovokerende. Men der er virkelig også mange kreative tiltag hos influencers, hos restauranter, hos alle de erhvervsdrivende der er tvunget til at være kreative for at overleve. Rigtig mange er tvunget til at genopfinde sig selv, og det er på mange måder positivt; årsagen til det er bare ikke et ønskescenarie, langt fra. Rend mig i Coronaen, jeg håber vi alle slipper nådigt igennem det.

/Frank

1+

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *